Oproep hulp bij kindernevendienst

Oproep hulp bij kindernevendienst tijdens de viering van Pinksterenzondag 28-05-2023

Lieve jongeren en jongvolwassenen,

Ik ben opzoek naar jou! Wil jij tijdens de paasviering mee helpen met de kindernevendienst? Meld je dan nu aan!

Kindernevendienst is een aparte viering voor kinderen van 5 (of 7) t/m 12 jaar. Na het openingswoord volgen de kinderen de kerkviering in zijn/haar eigen leeftijdsgroep. Tijdens de kindernevendienst wordt de evangelie op een manier verteld zodat het voor de kinderen begrijpelijk is. De kindernevendienst start met een klein gebed en luisteren naar een verhaal uit de bijbel. Vervolgens kunnen de kinderen op een creatieve manier de Bijbelse verhaal uitwerken. 

Wie zoek ik? 

Jongeren vanaf 17 jaar en/of jongvolwassenen tussen 30-45 jaar. 

Wat wordt er van je verwacht? 

We zoeken jou om ons te helpen in de uitwerking, zoals het voorlezen van een gebed (in het Nederlands) en knutselen. Omdat de kinderen verdeeld worden in verschillende groepen hebben we veel hulp nodig. Alle hulp is welkom! 

Daarnaast vraag ik je om 1,5 uur (12.30) voor de kerkdienst aanwezig te zijn om instructies te krijgen en de kamers klaar te maken samen met mij. 

Hoe meld ik mij aan?

Meld je aan door contact op te nemen. Dit kan via een whatsapp bericht of bellen naar 06-15907289. Aanmelden kan tot vrijdag 26 mei 2023. 

De voorbereiding wordt vooraf door iemand anders uitgevoerd. Je hoeft vooraf thuis geen kennis of voorbereiding te doen. Als je aanmeldt volgt inhoudelijk informatie via een groepswhatsapp, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan. 

Heb je nog vragen of wil je gewoon aanmelden, aarzel dan niet en neem vooral contact op!

Liefs

Tuyết Nhi 

(voor Jongeren en Jongvolwassenen)